Pikkupoika kakkasi lentokoneen käytävälle – kuva leviää netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Länsimaiden asukkaat tietävät miten lentokoneessa käyttäydytään, mutta kaikille asia ei ole kuitenkaan täysin selvää. Suomalaisetkin lentoemännät ovat joutuneet kokemaan kauhujen lentoja kuljettaessaan esimerkiksi afrikkalaisia matkustajia pyhiinvaellusmatkoilla.

Nyt eräs erikoinen tapaus tulee vuorostaan Kiinasta, jossa lentänyt perhe ei ilmeisesti ollut tietoinen, että lentokoneessa on myös wc-tilat. Eräs perheenäiti nimittäin päätti helpottaa pikkupoikansa hätää auttamalla tätä ulostamaan keskelle lentokoneen käytävää.

Kuva: Weibo
Kuva: Weibo

Tapaus raivostutti luonnollisesti sekä lentohenkilökunnan että muut matkustajat. Eräs heistä julkaisi tilanteesta valokuvan kiinalaisessa Weibo-nettipalvelussa. Kuva on aiheuttanut vilkasta nettikeskustelua, ja kiinalaisperheen kasvatusta on ihmetelty laajasti. Moni on myös ihmetellyt, miksi matkustajat ja henkilökunta eivät keskeyttäneet ”toimitusta”.

Julkiselle paikalle ulostaminen ei ole lainkaan uutta kiinalaisten ja hongkongilaisten lasten keskuudessa. Viime kuussa eräs perheenäiti auttoi lastaan ulostamaan lentokentän terminaalin lattialle, vaikka lähin wc oli 50 metrin päässä.