Tätä ei ole koskaan ennen nähty: Tiikeriemo pentuineen luonnossa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tiikereitä voi nähdä useissa eläintarhoissa, kuten Helsingin Korkeasaaressa. Luonnossa eläviä tiikereitä päästään kuitenkin erittäin harvoin tallentamaan kameralle. Erityisen harvinaista on luonnossa asuvien tiikerinpentujen päätyminen filmille.

Kuva: YouTube, BBC
Kuva: YouTube, BBC

Youtube-verkkosivustolla on nyt nähtävissä huikeaa videomateriaalia tiikeriemosta sekä neljästä pennusta, joista se huolehtii. BBC Earth -sivuston mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun vastaava näky on saatu kuvattua videolle.

Näky onnistuttiin kuvaamaan varsin mielenkiintoisella tavalla – kamerat nimittäin kiinnitettiin norsuihin. Näin varmistettiin, että tiikereitä onnistuttiin kuvaamaan ilman ihmisten häiritsevää läsnäoloa.