Laulajalegenda kuoli 62 vuotiaana – muisto elää monissa jättihiteissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuoden aikana musiikkimaailma on kohdannut monia traagisia menetyksiä, kun kuuluisat laulajatähdet Whitney Houstonista Mindy McCreadyyn ovat siirtyneet ajasta ikuisuuteen usein täysin yllättäen.

Nyt The Temptations -yhtyeen laulajan Otis ”Damon” Harrisin kerrotaan menehtyneen viime maanantaina 62 vuoden iässä. Miehen perheen edustajan mukaan Harris oli taistellut vuosia eturauhassyöpää vastaan, uutisoi The Baltimore Sun -lehti.

Baltimoressa kasvanut mies kasvoi The Temptations -bändin fanina, kunnes lopulta hän pääsi kokoonpanoon mukaan vuonna 1971. Syynä oli vanhan jäsenen, Eddie Kendricksin, lähtö yhtyeestä. Miestähti laulaa soolo-osuudet monissa The Temptations -yhtyeen hittikappaleissa, kuten Papa Was a Rollin’ Stone, Take a Look Around ja Masterpiece.