Mies, näitä asioita isorintainen nainen EI halua kuulla

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Naisten isot rinnat ovat kuin julkkiksia kehonosien joukossa. Niiden edessä välähtävät päälle näkymättömät spottivalot, jotka johdattavat helposti ihmisten katseet rintavakoon. Yleisestä luulosta poiketen suurta rintamusta tuijottavat niin miehet kuin naiset.

On kuitenkin olemassa asioita, joita ääneen lausumalla voi saada käsilaukusta kasvoilleen. Huffington Post -sivusto keräsi kokoon asiat, joita suurten rintojen omistajat eivät halua kuulla muilta ihmisiltä. Moni kokee esimerkiksi vaivaannuttavana toisten naisten kateuden näyttäviä muotoja kohtaan.

Oli kateus rehellisen suoraa tai salakavalaa huomauttelua, se jättää suuhun pahan maun. Mikäli nainen ihailee ystävättärensä ulkomuotoa, voi hän rintojen koon sijaan puhua vaikkapa tämän naisellisen säteilevästä olemuksesta. Suuriin rintoihin liittyy myös myyttejä.

Ihailevasta suhtautumisestaan huolimatta tietämättömämpi mies saattaa luulla, ettei sivelevä koskettelu tunnu samalta kookkaalla povella seksuaalisen kanssakäymisen aikana. Tämä on kuitenkin valheellinen olettamus, sillä suuri koko ei vie luomurinnoista tuntoa pois. Silikonitäyte voi sen sijaan tehdä tämän.

Muodokkaat rinnat voivat joskus aiheuttaa selkäkipuja naisille. Niistä kyseleminen saattaa tuoda henkilölle kuitenkin epämukavan olon. Mikäli neito itse mainitsee kivuistaan tai haastavista rintaliiviostoksista, on äärimmäisen ajattelematonta verrata häntä suuresta povesta haaveileviin kanssasisariin ja vähätellä pettymyksen aihetta.

Suuririntainen latinotähti Sofia Vergara kertoi taannoin haastattelussa, että hänelle suositeltiin uran alussa rintojenpienennysoperaatiota. Leikkauksista vihjaileminen saattaa suututtaa muodokkaan naisen. Samoin kurvikkaisiin julkisuuden henkilöihin, kuten povekkaaseen Christina Hendricksiin, vertaaminen saattaa loukata rintavaa naista.