Tästä ei Mila Kunisin haastattelu enää paremmaksi muutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esquire-lehden tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi naiseksi valitsena Mila Kunis yllätti kesällä viihdemaailman, kun hän ja Ashton Kutcher julkistivat seurustelusuhteensa. Nyt hän on tehnyt todennäköisesti yhden maailmanhistorian parhaista haastatteluista.

29-vuotias Mila Kunis kiertää parhaillaan maailmaa uuden Oz-elokuvansa merkeissä. Kymmenien haastattelujen antaminen päivittäin voi käydä tylsäksi, mutta nyt eräs BBC One -kanavan nuori toimittaja on pelastanut hänen päivänsä.

Mila Kunis on kertonut himoitsevansa tulevan Fifty Shades of Grey -elokuvan pääroolia viattomana opiskelijatyttö Anastasia Steelenä. Hän uskoo että eroottisen novellin sankarittaren näytteleminen olisi hauskaa vaihtelua. Neitokaista harkitaankin muiden kaunottarien ohella kyseiseen elokuvaan.

Ukrainalaissyntyinen amerikanjuutalainen Mila Kunis tuli tunnetuksi 70′s Show -komediasarjasta. Hän toimii myös Meg Griffinin ääninäyttelijänä suositussa Family Guy -animaatiosarjassa. 29-vuotias kaunotar on viime vuosina nähty valkokankaalla muun muassa elokuvissa Ted, Black Swan, Vain seksiä ja Forgetting Sarah Marshall.