Perheenäidin törkeä kosto exälle: Käski pikkutyttöä piilottamaan kondomin

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Parisuhteiden loppuessa voivat riidat äityä varsin dramaattisiksi. Välillä tulilinjalle joutuvat lapset, joita saatetaan käyttää suhdepelissä koston välineinä. Nyt eräs missourilainen perheenäiti on tehnyt kavalan tempun ex-aviomiehelleen tyttärensä välityksellä.

26-vuotias nainen halusi pilata eksänsä uuden suhteen ja keksikin tähän oudon juonen. Hän laittoi käytetyltä vaikuttavan kondomin piiloon viisivuotiaan tyttärensä alusvaatteisiin. Äiti antoi lapselle ohjeet, että tämän tuli myöhemmin piilottaa kondomi isän taloon.

Nainen toivoi aiheuttavansa tempulla kiistaa isän ja uuden kihlatun välille. KMOV-sivuston mukaan äiti piilotti kondomin alushousuihin. Tapaus tuli ilmi jo vuoden 2012 toukokuussa lapsen piiloteltua häpeissään suihkuverhon takana. Isä soitti tuolloin samantien poliisit paikalle tyttären poikkeavan käytöksen takia. Äiti on nyt saanut syytteen tempauksestaan ja joutuu vastaamaan teostaan oikeudessa.