Seksiä vain varattujen miesten kanssa: ”Parempia rakastajia”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Varattuja miehiä silmäilevää naista eivät toiset saman sukupuolen edustajat katso useinkaan hyvällä. Toisen ihmisen kultaan kajoamista pidetään yleisesti ottaen törkeänä temppuna.

Nyt brittiläinen 44-vuotias Lee Romain -niminen nainen kertoo ottavansa naimisissa olevista miehistä kaiken irti. Hän paljastaa The Sun -lehden haastattelussa harrastavansa seksiä vain varattujen komistusten kanssa. Nainen päätyi erikoiseen järjestelyyn oman 28 vuotta vanhemman kumppaninsa sairauden takia.

Romainin mies tuli impotentiksi, mikä sai seksuaalisesti viriilin naisen lähes hulluksi. Hän kirjoittautui lopulta verkon deittisivustolle, jossa naimisissa olevat henkilöt etsivät seksiseuraa. Lee harrasti vuosia salaa seksiä varattujen miesten kanssa.

Oman kumppanin kuoleman jälkeen sama käytäntö on jatkunut, eikä nainen voisi olla tyytyväisempi tilanteeseensa. Hänen mukaansa seksi on parempaa varattujen miesten kanssa, koska he ottavat naisen tarpeet huomioon. Leen mukaan monien aviomiesten seksielämä vaimonsa kanssa on myös parantunut hänen avullaan, uutisoi The Sun -lehti.