Alastomat ihmiset valtasivat Melbournen – nakupyöräilystä hittitempaus

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaisia alastontempauksia on järjestetty maailmalla kautta aikojen, ja tällä viikolla ne saivat seuraa Australian Melbournessa järjestetystä nakupyöräilystä. World Naked Bike Ride -nimisellä tapahtumalla haluttiin edistää liikenneturvallisuutta hieman poikkeuksellisella tavalla.

Kuva: Asbareasyoudare.com
Kuva: Asbareasyoudare.com

Melbourne Edinburgh-puistoon kokoontui tempausta varten yli sata alastonta pyöräilijää, jotka ajoivat noin neljän kilometrin matkan. Suurimmalla osalla osallistujia oli joku teemaan liittyvä ihomaalaus. Silminnäkijät pahoittelivat sitä, että lapset joutuivat näkemään tempauksen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tempauksen tarkoituksena oli ”kohdata autot suojattomina alastomina vartaloina sekä markkinoida positiivista asennetta ja uusiutuvaa energiaa”. Lisätietoja ja kuvia löytyy tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta www.asbareasyoudare.com.