Hurja suunnitelma: Nainen aikoo peittää koko vartalonsa Twilight-tatuoinneilla

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-vampyyrielokuvien sarja on noussut muutaman vuoden sisällä lähes kulttimaineeseen. Vampyyri Edvard Cullenin ja teinityttö Bella Swanin rakkaustarina kiehtoo edelleen miljoonia faneja. Nyt erään fanin kerrotaan menneen äärimmäisyyksiin.

51-vuotias brittinainen aikoo nimittäin peittää koko vartalonsa Twilight-aiheisiin tatuointeihin. Readingista kotoisin oleva Cathy Ward on jo onnistunut koristelemaan lähes koko yläkroppansa vampyyrielokuva-aiheisilla ihokoristeilla. Villitys sai alkunsa laihtumisesta.

Ward innostui Twilight-elokuvista niin paljon, ettei enää ahminut ruokaa. Tämän ansiosta nainen laihtui kuusi vaatekokoa vuonna 2008. Hän onkin vannonut onnellisen muodonmuutoksen jatkuvan seuraavaksi koko vartalon peittävillä tatuoinneilla.

– Aion jatkaa vielä niiden kanssa. Meillä on suunnitelmia ja piirroksia jalkojani varten ensi vuodeksi. Päämääränä on täyttää koko vartaloni kuvilla, kertoi Cathy Ward Female First -lehdelle.