Ujosta tytöstä tuli nymfomaani – opettaa naisia viettelemään miehen

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Vanhan myytin mukaan joissakin tytöissä on ”sitä jotain”, jonka ansiosta vastakkainen sukupuoli on kuin sulaa laavaa heidän edessään. Kirjailijakaunotar Arden Leigh on selvittänyt parhaimmat tavat vietellä mies, ja jakaa nyt neuvojaan kaikille naisille.

Harva uskoisi, että kuvankaunis 27-vuotias Arden oli aikaisemmin ylipainoinen ja yksinäinen sinkku. Hän työskenteli baarimikkona ja rakastui miehiin, jotka eivät tunteneet samoin häntä kohtaan. Lopulta ujo tyttö sai tarpeekseen ja kaikki muuttui.

Neitokainen alkoi tutkimaan viettelemisen jaloa taitoa. Hän laihtui yhdeksän kiloa, hoikensi korsetilla vyötärönsä ja osaa nyt viekottelun eri vaiheet. Arden Leigh kirjoitti vastikään aiheesta The New Rules of Attraction: How to Get Him, Keep Him, and Make Him Beg For More -teoksen, jossa ohjastaa jokaisen naisen ottamaan rakkauselämänsä ohjaimet omiin käsiinsä.

Ammattiviettelijä perusti verkkoon Siren Seductions -foorumin, jossa hän paljastaa vinkkejään kiinnostuneille. Leigh antaa yksityistunteja ja pitää naisille viettelyryhmiä pari kertaa kuukaudessa. Nymfomaaniksi tunnustautuva neito on kuuluisa lukuisista julkkisrakastajistaan, eikä hän peittele suhteita.

– Olen rakastellut kuuluisien laulajien, kirjoittajien ja televisiotähtien kanssa. Todistan, että kukaan ei ole viehätysvoimani ulkopuolella. Viettelys ei kuitenkaan ole helppoa. En voi koskaan päästää irti roolistani, kertoi Arden Leigh The Sun -lehdelle.

Leighin mukaan naiset luottavat viettelyssä liian usein pelkkään huulipunaan, alusvaatteisiin ja sänkytaktiikkaan. Hänen mukaansa tehokkaampaa on selvittää, mitä mies tahtoo. Kun nainen tietää miehen heikkouden, on uros hänen mukaansa helppo kesyttää.

Ardenin mielestä naisten pitäisi perustaa itselleen faniklubi, jolloin he pääsisivät turhasta epävarmuudesta irti. Hän kertoo saavansa omilla tekniikoillaan kenen tahansa miehen, minkä vuoksi hän onkin muuttunut vuosien saatossa nymfomaaniksi.