Britannian tatuoiduin mies on uuden nimensä veroinen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tatuoinnit alkavat olla arkipäivää katukuvassa, eikä runsaastikaan koristeltu iho enää herätä samanlaista huomiota kuin vielä muutamia vuosia sitten. Harvalla kuitenkaan on samanlaista määrää tatuointeja, kuin brittimiehellä, joka vaihtoi juuri nimensä.

Alun perin peribrittiläiseksi Matt Whelaniksi ristitty mies tunnetaan nykyään nimellä Body Art, Kehon Taide. Uusi nimi ei ole aivan tuulesta temmattu, sillä Body Artin kehosta 80 prosenttia on musteen peitossa. Jopa miehen toinen silmä on tatuoitu.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Tatuoinnit ovat taiteen ja kulttuurin muoto. Kun lapset tuijottavat minua, puhun heille ja kerron heille niiden historiasta, Body Art selittää Caters News -uutistoimistolle.

Body Art otti ensimmäisen tatuointinsa, englanninbulldogin kuvan, 16-vuotiaana. Entinen painija kertoo kiinnostuneensa tatuoinneista jo lapsena nähtyään niitä isällään ja enollaan. 33-vuotias Body Art haluaa kuoltuaan luvouttaa kehonsa museon käyttöön, siinä toivossa että se asetettaisiin esille uusien sukupolvien tutkittavaksi.