Rajuimmat skeittimokat videona – pelkkä katsominenkin sattuu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset kuvaavat jatkuvasti elämän tositilanteita videolle, ja joskus he sattuvat ikuistamaan kameralle myös mokia. Omaan kategoriaansa ulottuvat esimerkiksi autoilijoiden törttöilyt ja urheilupuuhissa sattuneet mokat.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt omalle koosteeksi ovat päässeet skeittareiden nolot virheet. Videomateriaalilla nähdään esimerkiksi hyppyjensä yhteydessä kaatuvia skeittareita. Monet menettävät tasapainonsa yrittäessään esimerkiksi hypätä laudan kanssa portaiden kaiteelle.

Eräs teinipoika yrittää tätä temppua, mutta onnistuu sen sijaan kaatumaan pepulleen maahan. Kuvaajan nauraessa vihainen poika kiroilee kameralle. Videolla nähdään myös monia skeittirampilla sattuneita kaatumisia, kun skeittari menettää äkillisesti tasapainonsa laudan päällä.