”Penis useita senttejä pidemmäksi” -kampanja sai tylyn lopun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina erityisesti kosmetiikka-alan mainontaan on kiinnitetty entistä enemmän huomiota, ja varsinkin mainoksia tarkasti säätelevässä Britanniassa on kielletty useita mainoksia katteettomien lupausten takia. Nyt vuorossa on ollut mainoskampanja, joka lupasi miehille suuremman peniksen.

Mainontaa valvova ASA on nyt kieltänyt mainoksen, joka lupasi Maximus-pillereiden kasvattavan miehen sukuelimen pituutta useilla senteillä. Asia otettiintutkintaan, kun eräs miespuolinen kansalainen valitti siitä. ASA kertoi tapauksesta lehdistötiedotteessaan.

Miehen mukaan hän oli masentunut mainoksesta, jossa vihjattiin hänen pienen peniksensä olevan kykenemätön tyydyttämään seksikumppania. Tuotteen mainosta jaettiin koteihin suorapostituksena siten, että siinä oli kirjoitettuna vastaanottajan nimi, ja jossa vihjattiin edellä mainitun lisäksi, että vastaanottajalla voisi mahdollisesti olla myös huono itsetunto.