Justin Bieber raivostui paparazzille – raju purkaus videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Justin Bieberin Believe-kiertueen keikat eivät ole viime aikoina menneet aivan suunnitelmien mukaan. Tähti on parin viikon aikana myöhästynyt keikalta ja romahtanut lavalle Lontoossa. Viikonloppuna hän perui Lissabonin keikan huonon lipunmyynnin takia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jatkuvasti paparazzien huomion keskipisteenä oleva nuorukainen kokee julkisuuden välillä myös rasittavana. Nyt tuoreella nettivideolla nähdään, kuinka Justin menettää hermonsa häntä solvaavalle valokuvaajalle. Mieskuvaaja käskee tähteä kiroillen painumaan takaisin Amerikkaan ja saa poptähdeltä ansaitsemansa vastauksen.

Justin Bieber ryntää nimittäin ulos pakettiautosta ja käy melkein käsiksi paparazziin. Supertähti kyselee uhmakkaasti mieheltä, että ”mitä v**tua tämä oikein oli sanomassa”. Turvamiehet saavat kuitenkin popparin palaamaan takaisin auton suojiin. Paparazzit haistattelevat vielä äänekkäästi poptähdelle pakettiauton kaartaessa pois lontoolaisen hotellin edestä.