Nainen jätti aviomiehen 19 rotan takia: ”En voi elää ilman niitä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset kehittävät välillä riippuvuuksia hyvinkin outoihin asioihin saadakseen turvallisuudentunteen elämäänsä. Parhaita paloja on kuultu esimerkiksi TLC-kanavan My Crazy Obsession -ohjelmassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Chantal Banks -niminen nainen on nyt päässyt uutisoinnin kohteeksi rotta-addiktionsa takia. Perheenäiti kertoo videolla pitävänsä enemmän rotista kuin ihmisistä. Hän omistaa paraikaa 19 rottaa, ja nauttii muun muassa eläinten haistelemisesta.

Riippuvuus on jo vaikuttanut negatiivisesti naisen elämään, kun Chester-aviomies pyysi häntä poistamaan rotat talosta. Tuloksena Chantal muutti itse pois pariskunnan kotoa, koska nainen ei kyennyt luopumaan rakkaista lemmikeistään. Naisen mukaan rotat ovat hänen elämänsä tarkoitus.