Pikkutyttö näyttää ikivanhalta – esittää Vanilla Icen hittikappaleen

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy kourallinen ihmisiä, jotka sairastavat harvinaista progeria-tautia. Sairauden ansiosta henkilöt vanhenevat uskomattomalla vauhdilla ja näyttävät teini-ikäisenä liki satavuotiailta. Eräs heistä on kuusivuotias Adalia Rose Williams.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Terveydentilansa ansiosta teksasilaisen pikkutytön uskotaan elävän noin 13-vuotiaaksi. Hänestä tuli nettisensaatio, kun äiti Natalia Amozurrutia päätti perustaa tyttärelle Facebook-sivun, jossa ystävät ja perheenjäsenet voisivat tarkastella tytön vointia. Adalia Rose sai nopeasti miljoonia faneja.

Sivuilta löytyy neidosta tuhansia kuvia ja videoita. Monet ihmiset ovat reagoineet julkaisuihin positiivisesti. Pikkutyttö on joutunut kuitenkin myös nettikiusaamisen ja järkyttävän pilan kohteeksi, kun hänen väitettiin taannoin kuolleen. Eräällä videoista Adalia Rosen voi nähdä tanssivan Vanilla Icen Ice Ice Baby -hittikappaleen tahdissa.