Aalto oli viedä Kimberley Garnerin niukat bikinit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen Made In Chelsea -realitysarjan kaunotar Kimberley Garner on lomaillut viime päivinä Barbadoksella. Neitokainen kiinnitti välittömästi paparazzien huomion keikistelemällä rannalla erilaisissa bikiniasuissa.

Nyt 22-vuotias Kimberley on ikuistettu vaaleanpunaisessa bikiniasussa, ja neito innostuikin keräilemään rannalla simpukankuoria. Niukka uima-asu vei kuitenkin tähden ongelmiin, sillä hänen bikiniensä alaosa oli valahtaa aalloissa kokonaan alas. Realitykaunotar korjasi pian tilanteen nostamalla housunsa takaisin paikoilleen.

Kimberley Garner on tullut Britanniassa tunnetuksi Made In Chelsea -realitysarjasta, jonka myötä sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla kuitenkin vielä puuttuu.