Suihinottopäivä ei ainoa outo teemapäivä: ”Hei, sulla on kivat tissit”

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään vietetään kansainvälistä suihinottopäivää. Kyseessä on niin sanottu epävirallinen teemapäivä, joita on kehitetty viime vuosina runsaasti ympäri maailmaa. Tuoreessa muistissa ovat nimittäin muun muassa Tissivakopäivä ja Tissien arvostuspäivä.

Naisen rintamuksen alueelle suuntautuvia teemapäiviä on vietetty jo vuosien ajan. Vuonna 2011 Suomessa järjestettiin ensimmäistä kertaa teemapäivä, jonka tarkoituksena oli osoittaa kunnioitusta naisten rinnoille. Tissien arvostuspäivää viettämään ilmoittautui tuolloin peräti 58.000 suomalaista Facebookin käyttäjää. Facebook ei kuitenkaan hyväksynyt teemapäivän ryhmää, vaan poisti sen liian paljastavien kuvien takia.

Tissien arvostuspäivä

Vuosi sitten maaliskuussa 2012 vietettiin Yhdysvalloissa Tissivakopäivää, jonka kunniaksi viihdelehdet julkaisivat muun muassa viihdemaailman näyttävimpien ja muodokkaimpien kaunotarten teemaan kuuluvia valokuvia. Lisäksi maailmalla on vietetty esimerkiksi Tänään ei laihduteta -päivää ja Alushousutonta päivää, jolloin kymmenettuhannet netinkäyttäjät ilmoittivat verkossa jättäneensä alushousut pukematta vuorokaudeksi.