Teinitähti Robin toteutti faninsa unelman – duetto takahuoneessa videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen teinitähti Robin ja hänen faninsa Sara Turunen ovat esittäneet yhdessä akustisen version Haluan sun palaavan -kappaleesta. Video kuvattiin Robinin keikan jälkeen Helsingissä ja video julkaistiin tiistaina YouTubessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sara on 13-vuotias helsinkiläinen, joka voitti nettiyhteisö goSupermodelin laulukilpailun. Voittajan unelmana oli laulaa duetto idolinsa Robinin kanssa, ja nyt unelma toteutui. Teinitytöt ovat hehkuttaneet parivaljakon esiintymistä suloiseksi ja koskettavaksi.

Sara käy yläasteen seitsemättä luokkaa ja harrastaa laulua ja tanssia. Robinin tapaaminen ja yhdessä laulaminen jännittivät hieman, mutta artistiksi tähtäävä tyttö hoiti tilanteen ammattimaisesti. Kappale saatiin purkkiin toisella nauhoituskerralla.