Rosie Jonesin bikinikuvasta nousi kohu – luultiin Katy Perryksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkismaailmasta löytyy useita toisiaan muistuttavia henkilöitä. Yllättäviä ulkonäöllisiä yhtäläisyyksiä löytyy esimerkiksi poptähti Katy Perryn ja Hollywood-tähti Zooey Deschanelin välillä.

Nyt Katy Perry on saanut uuden kaksoisolennon eräästä brittipovipommista. Kolmossivun tyttönä tunnetuksi tullut Rosie Jones julkaisi Twitter-blogissaan bikiniotoksen, joka hämmensi monia naisen seuraajia. He ihmettelivät sitä, että kaunotar näyttää kuvassa aivan mustahiuksiselta Perryltä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

22-vuotias englantilainen Rosie Jones on noteerattu rohkeilla poseerauksillaan Atlantin takana useita kertoja, ja hän tuntuu olevan Loaded-lehden vakiomalleja. Lisäksi esimerkiksi jalkapallon MM-kisojen aikaan hän poseerasi yläosattomissa myös jalkapallokentällä.