Uranaiset hankkivat rahaa strippareina – yli 60 000 euron lisätulot

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Moni on varmasti jossain vaiheessa tehnyt joko useampaa työtä tai työskennellyt opiskelun ohella lisätienestejä ansaitakseen. Nyt amerikkalaisten uranaisten keskuudessa on yleistymässä erikoinen tapa pankkitilin saldon kasvattamiseksi – nimittäin strippaaminen.

The New York Post kertoo nuorista uranaisista, jotka ovat turvautuneet strippaamiseen päivätöidensä ohella. Christine-nimellä esiintyvä taidegalleriassa työskentelevä 22-vuotias nainen kertookin lehdelle, kuinka hän tienaa jopa 1.000 dollaria illassa strippaajana. Naisen mukaan hänen niin sanotusta oikeasta työstään ei makseta tarpeeksi palkkaa kattamaan hänen elämistään.

Lehti kertookin, kuinka yhä useampi nuori newyorkilaisnainen strippaa muiden töidensä ohella kustantaakseen leveämpää elämäntapaansa. Moni käyttää tienaamansa rahat esimerkiksi shoppailuun. Jutussa haastateltu, nimettömänä esiintynyt strippari kertoo ansaitsevansa sivutoimellaan jopa 80.000 dollaria, eli hieman yli 61.000 euroa vuodessa.