Shiri Applebyn alastonkuva leviää netissä – ei peitä mitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina kännyköillä otetut alastonkuvat ovat muodostuneet varsinaiseksi kiroukseksi monien teini-ikäisten lisäksi myös alati kasvavalle joukolle tunnettuja tähtiä. Internetiin ovat päätyneet niin Kim Kardashianin, Vanessa Hudgensin kuin Rihanannankin alastonkuvat.

Nyt joukkoon liittyy amerikkalainen entinen teinitähti Shiri Appleby, jonka vanha alastonkuva leviää parhaillaan kymmenillä verkkosivuilla ympäri maailmaa. Kuvassa Appleby nähdään poseeraamassa vessan peilin edessä kännykälleen täysin alastomana mitään paikkoja peittämättä. Kuva on todettu aidoksi muun muassa vertaamalla Shirin syntymämerkkejä aikaisempiin kuviin. Katso kuva tästä.

Alastonkuva on vanha, koska Shiri on parhaillaan raskaana. Hän julkaisi itsestään kaksi viikkoa sitten Instagramissa bikinikuvan ja kertoi, että synnytyksen laskettu aika on 23. maaliskuuta, eli ensi lauantaina.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

34-vuotias Shiri Appleby tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Roswell-nuorisosarjasta, jota hän tähditti vuosina 1999 – 2002. Sivurooleja Shiri on tehnyt lukemattomissa televisiosarjoissa. Seuraavaksi hänet nähdään Girls-nimisen televisiosarjan tähtenä. Vuonna 2012 Shiri nähtiin sekä Chicago Fire että Franklin & Bush -televisiosarjojen tähtenä. Tänä vuonna hän tähdittää myös elokuvaa A White Trash Christmas.