Elefantinpoikanen halusi hellyyttä turistilta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkosta löytyy useita kuvattuja todisteita siitä, että suurin osa eläinten poikasista nauttii suunnattomasti päästessään helliteltäväksi. Useimmiten videolle päätyvät perinteiset lemmikkieläimet, kuten kissat ja koirat.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTube-palveluun on kuitenkin ladattu video, jossa elefantinpoikanen pääsee nauttimaan halihetkestä. Pieni elefantti telmii innoissaan teini-ikäisen pojan kanssa ja parivaljakko painii maassa. Norsu ottaa innoissaan vastaan nuorukaisen rapsutuksen ja puskee tätä vasten lempeästi.

Kerroimme taannoin myös suloisesta videosta, jossa norsunpoikaset peuhasivat kahluualtaassa. Suurikokoiset eläimet onnistuivat tuolloin vauhdikkaasti telmiessään rikkomaan puhallettavan uima-altaan viiden käyttökerran jälkeen.