Iggy Azalea pyörittää peppua videolla – Nicki Minaj sai haastajan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hiphop-musiikkirintamalla nähdään aika ajoin myös naistulokkaita, vaikka heitä nousee maailmankuuluisuuteen harvemmin. Tämän hetken kovin naisräppäri lienee kurvikkaasta pepustaan tunnettu Nicki Minaj.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Trinidadista ja Tobagosta kotoisin oleva suorasuu on kuitenkin saanut varteenotettavan kilpailijan aussiräppäri Iggy Azaleasta, joka julkaisi vastikään uuden Work-singlensä. Kappaleen musiikkivideolla vaalea naisriimittelijä esittelee paitsi meneviä lyriikoitaan myös muodokasta takamustaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Iggy Azalea, eli Amethyst Amelia Kelly, on 22-vuotias hip hop -artisti ja malli. Neito herätti huomiota aluksi julkaisemalla YouTube-palvelussa musiikkivideoita Pu$$y ja Two Times -kappaleilleen, jotka saavuttivat nopeasti suosiota katsojien keskuudessa. Hänen The New Classic -debyyttialbuminsa julkaistaan tänä vuonna. Azalea on esiintynyt muun muassa lämmittelijänä Rita Oran keikoilla.