Miley Cyrus heilutti takapuoltaan eläinpuvussa – katso video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus nousi teini-ikäisenä kuuluisuuteen Disney-hittisarjan kautta. Näyttelijätär on ollut viime päivinä runsaasti otsikoissa, sillä hänen epäillään eronneen pitkäaikaisesta Liam Hemsworthista.

Nyt Miley Cyrus on noussut otsikoihin toisenlaisissa merkeissä. Hänet nähdään nimittäin tuoreella videolla, jossa hän tanssii yksisarviseksi pukeutuneena räppäri J. Dashin WOP-kappaleen tahtiin. Tanssi yltyy jopa melko rohkeaksi, sillä Miley muun muassa heiluttaa takapuoltaan kameralle.

Kuva: Twtter
Kuva: Twitter
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.