Laulunopettajan salainen ase: Dildo tekee hyvää laulajille

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monet laulu-urasta haaveilevat henkilöt joutuvat aika ajoin käymään lauluopettajan pakeilla. Erilaisin äänenavausharjoituksin he pystyvät esimerkiksi voimistamaan äänenkäyttöään.

Nyt kanadalainen lauluopettaja on keksinyt varsin poikkeavan tavan rentouttaa oppilaidensa laululihaksia. Albertan yliopiston draaman professori David Ley vannoo nimittäin tässä tehtävässä seksilelujen nimeen. Hän käytää vibraattoria oppilaidensa kaulan lihasten hieromiseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Tiedän, että se on vähän erilaista… Se ehkä naurattaa, mutta se toimii. Se lievittää kurkunpään jännitystä, parantaa äänialaa ja äänen kantavuutta, kertoi David Ley Metro News -lehdelle.

Useimmat lauluopettajat hierovat oppilaiden kaulan lihaksia käsin, mutta monet inhoavat käsien kosketusta kurkullaan. Leyn pitikin keksiä jotain luovaa, ja mies löysi vastauksen ongelmaan seksikaupasta. Hän on käyttänyt seksileluja onnistuneesti tunneillaan 150 ihmisen kanssa. Verkkovideolla voidaan nähdä Leyn vibraattori tositoimissa.