Teinitytön tempaus päättyi nolosti – palokunta apuun kesken kotibileiden

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Englannin Hovessa pidetyt bileet ovat päättyneet nolosti, kun paikalle jouduttiin kutsumaan juhlat keskeyttänyt palokunta. Syynä ei kuitenkaan ollut huolimattomuudesta johtunut tulipalo, vaan palomiehet joutuivat pelastamaan syöttötuoliin jumiin jääneen teinin.

Kun 19-vuotias tyttö oli änkenyt itsensä lasten syöttötuoliin, ei hän varmastikaan ajatellut joutuvansa tekemisiin kylän palokunnan kanssa. Toisin kuitenkin kävi, kun kaveritkaan eivät saaneet tuoliin jumiin jäänyttä neitokaista irti.

Vaikka hätäkeskus ajattelikin aluksi, että kyseessä on silkka pilasoitto, joutuivat paikalle hälytetyt palomiehet oikeasti turvautumaan järeämpiin työkaluihin tytön irroittamiseksi. Ajattelematon bilettäjä oli ollut tuolissa jo tovin ennen vapautumistaan, Daily Mirror -sanomalehti raportoi.