Jim Carrey raivostui aselain vastustajille: ”Sydämettömät kusipäät”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Superkoomikko ja suosikkinäyttelijä Jim Carrey tunnetaan omintakeisista tempauksistaan niin punaisella matolla kuin suorissa televisiolähetyksissäkin. Nyt koomikko on puolestaan herättänyt huomiota kommenteillaan internetissä.

Jim Carrey kuuluu julkkiksiin, jotka ovat Yhdysvaltain nykyisten aselakien tiukentamisen kannalla. Tähti nähdään tuoreessa Funny or Die -verkkosivuston Cold Dead Hand -sketsissä, jossa hän näyttelee kovana aseharrastajana tunnettua edesmennyttä tähteä, Charlton Hestonia. Sketsi on tarkoitettu näpäytykseksi aseenkantoluvan rajoituksia vastustaville kansalaisille.

– Cold Dead Hand kertoo teistä sydämettömistä kusipäistä, jotka eivät voi taipua lastemme turvallisuuden vuoksi. Anteeksi, jos loukkaannuitte, Jim Carrey twiittasi.

Jim Carrey nähdään valkokankaalla seuraavaksi ensi kesänä, kun supersankarikomedia Kick Ass 2 saa ensi-iltansa. Tähti on deittaillut viime vuoden loppupuolelta saakka 26-vuotiasta irlantilaisneitokaista Cathriona Whitea. Whiten kerrotaan työskennelleen jo useiden Hollywood-elokuvien kuvauksissa meikkitaitelijana.