Sylvie van der Vaart esittelee alusvaatteita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollantilainen malli Sylvie van der Vaart tunnettiin aikaisemmin jalkapalloilija Rafael van der Vaartin vaimona, mutta pariskunta erosi tammikuussa. Maansa tunnteuimpiin julkkiksiin kuuluva uhkean vaaleaverikön paljastavat kuvat ovat herättäneet huomiota myös Hollannin ulkopuolella.

Nyt Sylvie van der Vaart nähdään jälleen hollantilaisen vaatteita valmistavan Hunkemoller-yhtiön mainoskampanjassa. 34-vuotias vaaleaverikkö esittelee pinkinsävyisissä mainoskuvissa yhtiön tuoretta alusvaatemallistoa.

Sylvie van der Vaart on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Rakastuttuaan jalkapalloilija Rafael van der Vaartiin silloisesta Sylvie Meissistä tuli uuden miehensä kanssa maansa kuuluisin futispariskunta. Pari kuitenkin erosi alkuvuodesta 2013.