Saksan surkein naapuri: Terrori-Gunther sikailee urakalla

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kaikki eivät valitettavasti pääse nauttimaan siitä onnesta, joka seuraa hyvistä naapuriväleistä. Joidenkin ihmisten harmiksi koituvat ajattelemattomat ja itsekkäät naapurit, jotka saavat asukkaan kiristelemään hermojaan.

Nyt eräs saksalainen mies on nimetty Saksan huonoimmaksi naapuriksi. Gunther D. -nimellä tunnettu 75-vuotias mies on häirinnyt naapurustonsa rauhaa juoksentelemalla alasti ympäriinsä ja muun muassa virtsaamalla naapureiden kukkaruukkuihin.

Hän myös laittoi naapureiden postiluukusta sisään homeista leipää ja haukkui heitä prostituoiduiksi. Eräs miehen naapureista, Dagmar Schuck, väittää, että häirikkö on soitellut hänelle useaan kertaan. Naisen mukaan hän sai tammikuussa 284 puhelua kiusantekijältä.

Miestä kutsutaan naapurustossa myös nimellä Terrori-Gunther. Mies joutuu vastaamaan syytteisiin kotirauhan häirinnästä, omaisuuden turmelemisestä ja uhkausten tekemisestä. Hän kieltää kaikki syytteet, uutisoi Bild-lehti.