Ihmis-Barbie on myös laulaja! Tältä hän kuulostaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna internet-käyttäjien huomion keräsivät kuvat ja videot kahdesta ukrainalaisesta mallista, Valeria Lukyonovasta ja Olga ”Dominika” Oleynikista. Neidot olivat runsaan plastiikkakirurgian ja vahvan meikin avulla muokanneet itsestään nukkemaisen näköisiä.

Kuva: Tumblr
Kuva: Tumblr

Kuten jokainen kunnon julkkistyrkky, myös Valeria Lukyanova on kokeillut siipiään laulajana. Ihmis-Barbieksi tituleeratun neitosen saattaisi kuvitella haaveilevan urasta tavanomaisemman pop-musiikin parissa. Valeria on kuitenkin valinnut tyylilajikseen oopperatyyliin lauletun new age -musiikin.

Myös Valeria Lukyanovan kappaleiden tekoprosessi on vähintäänkin erikoinen. 21-vuotias internetsensaatio nimittäin kertoo V-lehdelle kirjoittavansa kappaleitaan astraalimatkoillaan ja meditoidessaan.