Heidi Klum pelasti poikansa hengen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Saksalainen huippumalli Heidi Klum erosi viime vuonna laulaja Sealista ja vaihtoi aviomiehen henkivartijaansa. Sittemmin neitokaisen ura on jatkanut nousuaan ja vastikään malli tähditti Carl’s Jr -pikaruokaketjun rohkeaa hampurilaismainosta.

Pääsiäisen aikaan Heidi Klum joutui kuitenkin todelliseen vaaratilanteeseen ollessaan lomailemassa perheensä kanssa Oahulla, Havaijilla. Neidon Henry-poika oli uimassa lastenhoitajiensa kanssa, kun iso aalto pyyhkäisi seurueen äkillisesti syvemmille vesille.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Huippumalli näki tapahtuman rantahiekalta henkivartijapoikaystävänsä kanssa. Pari toimi välittömästi ja ryntäsi veteen auttamaan. He saivat kaiken onneksi vedettyä pojan ja lastenhoitajat pois veden varasta ennen kuin he ehtivät ajelehtia kauemmas rannasta.

– Olin tietenkin äitinä hurjan peloissani lapseni ja muiden vedessä olleiden takia. Henry on hyvä uimaan, ja onnistui uimaan takaisin maihin. Pääsimme rantaan turvallisesti, kertoi Heidi Klum Us Magazine -sivustolle.

Heidi Klum myönsi taannoin olleensa seurustelusuhteessa entisen henkivartijansa Martin Kristenin kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.