Christina Aguilera laihtui huimasti – näin kilot katosivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on ollut jo useiden vuosien ajan lihavuuskohun keskellä. Lapsen synnyttämisen jälkeen hänen vartalonsa on nähty punaisella matolla aiempaa muodokkaampana. Taannoin tähti herätti hämmästystä American Music Awards -gaalassa uhkeampana kuin koskaan.

Nyt 32-vuotias Christina on kuitenkin onnistunut pudottamaan painoaan. Tähden lähipiiriin kuuluvan lähteen mukaan neito on treenannut kotonaan säännöllisesti ja etsinyt myös uusia kuntoilutapoja eri kunto-ohjaajien kanssa. Aguilera on vihkiytynyt terveellisen ruokavalion pariin ja vaihtanut lempihampurilaisensa tonnikalasalaattiin, uutisoi People-lehti.

Laulajattaren kerrotaan olevan sinut vartalonsa kanssa huolimatta kehon koostaan. Hänen uutta hoikentunutta varttaan voitiin silti ihastella The Voice -ohjelman neloskauden ensi-illassa. Christina oli verhonnut kurvinsa mustaan mekkoon, josta laihdutuksen tulokset näkyivät selvästi.

Viime vuonna Christina sai tunnustusta muodokkuudestaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.