Ohhoh, Miley Cyrus ja Snoop Lion duetoivat – tältä kuulostaa tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrusia koskevat otsikot ovat viime aikoina käsitelleet popparin eroa tai toilailuja. Nyt hän on kuitenkin päässyt median valokeilaan pitkästä aikaa musiikillisten ansioidensa vuoksi.

Snoop Doggina aiemmin tunnettu Snoop Lion julkaisi nimittäin Mileyn kanssa tehdyn reggae-kappaleen. Femail Firstin mukaan kyseessä on Snoop Lionin ensimmäiseltä reggae-albumilta lohkaistu Ashtrays and Heartbreaks -kappale, jossa kuullaan rentomusiikin lisäksi vaikutteita popin ja edelleen myös miehen aiemman musiikillisen kulmakiven, eli rapin puolelta.

Vaikka Mileyn ja Snoopin kombinaatio saattaa kuulostaa perin kummalliselta, soivat kaksikon äänet suhteellisen sulavasti yhteen. Reggaeta biisistä ei tosin löydä kuin taustaraidan häivähdyksen verran, joten jäämme innolla odottamaan artistin seuraavia musiikkimaistiaisia. Miley Curys nousi aikoinaan kuuluisuuteen Disney-hittisarjan kautta.

mileycyrussnooplion04042013