Emily Ratajkowski alastomana pääsiäispupuna

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Puolalais-amerikkalainen huippumalli Emily Ratajkowski tunnetaan myös näyttelijänä. Hän esiintyi vastikään Robin Thicken, Pharrell Williamsin ja T.I.-räppärin musiikkivideolla Blurred Lines.

Videolla vähissä pukeissa heilunut kaunotar ei suinkaan suhtaudu turhan nuivasti alastomuuteen. Hän julkaisi Twitter-blogissaan pääsiäisen aikaan otoksen, jossa esiintyy ilman rihman kiertämää pelkkä pupunaamio päässään.

21-vuotias Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Häntä on voitu ihastella tähän mennessä muun muassa Nordstrom, Forever 21 ja Surfline -merkkien mainoskuvissa. Mallikaunotar on myös näytellyt iCarly -komediasarjassa. Emily tulee esiintymään Maroon 5 -yhtyeen tulevalla Love Somebody -musiikkivideolla.