Ireland Baldwin ryhtyi bikinimalliksi – tässä näyttävä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuva Alec Baldwin on ollut viime päivinä otsikoissa muun muassa aprillipilansa merkeissä. Hän huijasi aikoinaan Ireland-tytärtään sillä seurauksella, että tytär soitti hätänumeroon. Nyt Ireland on ryhtynyt bikinimalliksi.

17-vuotias Ireland Baldwin nähdään nyt New Yorkissa kuvatuissa bikinikuvissa, joissa hän poseeraa muun muassa jokilaivan kannella Hudson-joella. Supertähden tyttäressä omena ei ole pudonnut kauas puusta, ja tulossa lieneekin nyt pitkä malliura.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Näyttelijä kertoi äskettäin, ettei halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi tänä vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia.