Tom Cruise paljasti: ”Haluan tavata alienin. Kukapa ei?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin tunnetuimpiin lukeutuva miestähti, Tom Cruise, tiedetään skientologia-kirkon uskollisena kannattajana. Uskonnon väitetään vieneen tien päähän hänen useimmat liittonsa, mutta tämä ei kuitenkaan lannista menestyselokuvien tähteä.

Seuraavaksi 50-vuotias Tom Cruise tähdittää uutta Oblivion-sci-fi-elokuvaa. Mies on nyt kertonut avaruusteemaisen elokuvan promootiokiertueella avaruuteen liittyvistä haaveistaan. Tomppa haaveilee muun muassa 130.000 puntaa, eli 162.000 euroa, maksavasta avaruuslennosta. Hän myös haluaisi tavata alienin kyseisellä matkalla.

– Kukapa ei haluaisi tehdä jotain tuollaista? Annan muutaman ihmisen testata sen ensin, mutta se olisi hienoa. Toivoin aina lapsena, että tekisimme jo matkoja eri planeetoille tähän mennessä, kertoi Tom Cruise The Sun -lehdelle.

Skientologiauskonnon mukaan Xenu-niminen alien toi ihmiset maapallolle 75 miljoonaa vuotta sitten. Cruise ei usko, että tuota vuosilukua voi laskea tarkasti. Tomppa kuitenkin myöntää uskovansa avaruusolentoihin, sillä hänestä on röyhkeää ajatella, että ihmiskunta olisi yksin äärettömässä universumissa. Hän ei silti ole itse vielä tavannut yhtään alienia.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti viime kesänä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.