Carla ja Melissa Howen paidat överiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläiset kaksossiskokset Carla ja Melissa Howe ovat tulleet kotimaassaan tunnetuksi lähinnä seksisuhteiden merkeissä, sillä molemmat ovat kaataneet sänkyynsä tunnettuja jalkapallotähtiä. Molemmat ovat myös poseeranneet Playboyn sivuilla.

Eilen Carla ja Melissa Howe kuvattiin Yhdysvalloissa saapumassa Hollywoodissa sijaitsevaan Supper Clubiin, jossa juhlittiin Tygan levynjulkaisujuhlia. Kaksosten asu varasti show’n, sillä heidän paitansa olivat poikkeuksellisen paljastavia.

22-vuotias Carla Howe on Playboy-mallikaunotar, joka nousi kohuotsikoihin harrastettuaan seksiä naimisissa olevan jalkapallotähti Patrice Even kanssa pariisilaisessa hotellissa. Howen samanikäinen kaksossisko Melissa Howe nousi niin ikään otsikoihin harrastettuaan seksiä jalkapallotähden kanssa, kun hän paljasti olleensa seksisuhteessa Ashleyn Colen kanssa.