Beyonce kaatoi kylpyyn 20.000 dollarin shampanjaa – nettiraivo repesi!

Lux Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Beyonce on hiljattain saanut kyseenalaisen kohun aikaan. Sosiaalisessa mediassa on nimittäin kohistu tähtösen musiikkivideossa olevasta kohtauksesta, jossa poppari näyttäisi lorauttelevan poreammeeseensa 20.000 dollarin arvoista shampanjaa.

Ihmiset ovat olleet raivostuneita naisen järjettömästä tuhlaamisesta. Kuvat Beyoncesta kaatamassa Armand de Brignacia poreammeeseen on saanut tunteet kuumenemaan. Näky on poikinut jo useita nettimemejä, joilla Beyoncen ajattelematonta tekoa kritisoidaan.

Eräskin Twitter-käyttäjä lisäsi kyseisen tilannekuvan tililleen ja mainitsi kuvan tekstissä, että tässä kuvassa Beyonce kaataa hänen yliopistonsa lukukausimaksut kylpyynsä. Vaikka R&B-tähdille ja räppäreille on tyypillistä esitellä ylellistä elämäntyyliä ja leveillä rahalla musiikkivideoissa, on Beyoncen teko ollut monen mielestä kohtuuton. Puhumattakaan shampanjan järjettömästä tuhlaamisesta.