TOWIE-povipommien bileet: Silikonirinnat ja kaula-aukot pääosassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa huippusuosittu The Only Way Is Essex -realitysarja on saanut Suomessakin katsojia Glamourelämää Essexissä -nimellä. TOWIE-sarjan neitokaiset tunnetaan kaikki kauneusleikkauksistaan ja varsin muovisesta kauneudestaan.

Nyt sarjan kaunottaret Chloe Sims ja Frankie Essex on ikuistettu Lontoossa biletunnelmissa. Näyttelijättäret olivat siirtymässä Nobu Berkeley -ravintolasta Dstrkt-klubille, kun he päätyivät paparazzien haaviin. Varsinkin 25-vuotias Frankie sai salamavalojen välähtelyä osakseen, sillä hänen punainen piukka mekkonsa toi neidon silikonimuodot rohkeasti esille.

Frankie Essex on kertonut olevansa jojo-laihduttaja, koska hän kokeilee paljon dieettejä. Neitokaisen mukaan hän on aina tuntenut olonsa lihavaksi laihojen kollegojensa rinnalla. Realitytähti on kuitenkin nyt aloittanut uuden elämän terveellisen ruokavalion ja elämäntyylin parissa. Frankien mukaan hän tuntee olonsa paremmaksi kuin koskaan.