Adam Lambert löysi uuden rakkaan – deittailee miesmallia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaiset ovat seuranneet henkeään pidätellen viime vuosien ajan maailmantähti Adam Lambertin ja BB-voittaja Sauli Koskisen seurustelua. Äskettäin Suomen suosikkivävypoika kuitenkin lähti omille teilleen, kun parin raportoitiin eronneen.

Adam ei liikoja suhteissaan aikaile, sillä komistus on jo löytänyt rinnalleen uuden rakkaan miesmalli Murray Swanbysta. Kyseinen malliuros on myös losangelesilaisen The Abbey -baarin VIP-isäntä. Lambert on puhunut eksästään Saulista lämpimään sävyyn ja kertoi heidän olevan edelleen ystäviä.

– Sauli ja minä pysymme hyvinä ystävinä, ja tiedän, että tämä on kliseinen asia sanoa. Mutta se on totta. Hän on upea ihminen ja meillä oli hienot pari vuotta yhdessä. Asiat ovat vain tulleet päätepisteeseensä, kertoi Adam Perez Hilton -julkkisblogin mukaan.

Suomalainen julkkistähti Sauli Koskinen tuli alunperin tunnetuksi Big Brother -ohjelman tähtenä. Sittemmin hän sai kansainvälistä julkisuutta seurustelemalla amerikkalaisen poptähti Adam Lambertin kanssa. Aivan äskettäin Suomessa yhdessä nähty julkkispari erosi lehden mukaan aikataulusyiden takia. Seurustelun aikana pari nähtiin yhdessä punaisen maton pirskeissä, ja Koskisestakin on tullut Yhdysvalloissa noteerattu pikkujulkkis.