Tom Cruisen tyttären synttärilahja: 3,5 miljoonan euron yksityiskone!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin tunnetuimpiin lukeutuva miestähti Tom Cruise tähdittää uutta Oblivion-elokuvaa. Mies kertoi vastikään scifi-elokuvan lehdistötilaisuudessa haluavansa päästä avaruuslennolle ja tavata alienin.

50-vuotias supertähti on ollut erittäin määrätietoinen avioeronsa jälkeen, ja hän haluaa nähdä kuusivuotiasta Suri-tytärtään hinnalla millä hyvänsä. Nyt tämä on todistettu käytännössä, sillä Cruise on ostanut 3,5 miljoonan euron arvoisen yksityiskoneen, jolla Suri pääsee koska tahansa tapaamaan isäänsä.

– Tom ei ajattele rahaa, kun Suri on kyseessä. Hän tekee mitä vain ollakseen lapsen kanssa. Se voi kuulostaa tuhlaavaiselta, mutta Suri on tottunut yksityiskoneilla lentelemiseen. Niin käy, kun vanhemmat ovat Hollywood-tähtiä, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Cruise antaa lentokoneen lapselleen syntymäpäivälahjaksi, kun tyttö täyttää seitsemän vuotta. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Tomin lahjat ylittävät ökyilyn rajat. Mies vei vastikään lapsensa luksusretkelle Disney World -huvipuistoon, jossa isä ja tytär yöpyivät Tuhkimon linnassa. Katso kuvat tästä maailman exclusiivisimmasta sviitistä tästä.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti viime kesänä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.