Naisen Barbie-addiktio uhkaa jo avioliittoa: ”Ei lopu koskaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pikkutyttöjen ikisuosikki, Barbie-nukke, innostaa välillä myös varttuneempiakin leikkijöitä. Kerroimme vastikään eräästä miehestä, joka oli niin koukussa vaaleakutrisiin nukkeihin, että käytti niihin 64.000 euroa.

Nyt My Crazy Obsession -ohjelmassa on esitelty Rebecca Chulew -niminen nainen, jonka elämän lelunuket ovat vallanneet kokonaan. Hän kertoo elävänsä Barbie-nukkejen vuoksi, koska ne muistuttavat häntä edesmenneestä äidistä.

Chulewin Margot-äiti menehtyi vuonna 2007, mikä jätti syvän loven naisen sydämeen. Hän säilyttää äitinsä tuhkia kotonaan, eikä pysty luopumaan lapsuusajan leluistaan, koska tuntisi muuten menettävänsä yhteyden kuolleeseen perheenjäseneen.

Rebeccalla on kotonaan satoja nukkeja seurauksena vuosikymmeniä kestäneestä keräilyharrastuksesta. Addiktio on alkanut jo vaikuttaa hänen avioliittoonsa, joka rakoilee liitoksissaan.

– En usko, että se loppuu koskaan, sanoi Mike-aviomies vaimonsa addiktiosta ohjelmassa.