Karmaiseva uutuustuote: Verta vuotava ex-tyttöystävä -maalitaulu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen yritys on haistanut markkinaraon kansalaisissa, jotka haluaisivat pamauttaa entisen puolisonsa hengiltä, mutta eivät voi tehdä sitä. Kaliforniassa operoiva Zombie Industries valmistaa ihmisen kaltaisia ”zombie-maalitauluja”, joista yhtä mainostetaan ex-tyttöystävänä.

The Ex -niminen maalitaulu vuotaa jopa verta siihen ammuttaessa. Käsin maalattu ampumakohde muistuttaa zombie-henkisestä ulkonäöstään huolimatta melkoisesti oikeaa ihmistä. Salon.com-verkkosivustolle kerättyjen asiakaskommenttien perusteella ”zombie-ex-tyttöystävä”-maalitaululle on kysyntää.

Kuva: Zombie Industries
Kuva: Zombie Industries

– Tummahiuksinen muistuttaa aivan horoa ex-vaimoani, jota vihaan! Tuskin maltan odottaa pääseväni ampumaan häntä naamaan, yksi asiakkaista kirjoittaa.

Myös muun muassa terroristia, natsisotilasta ja klovnia muistuttavia maalitauluja valmistava Zombie Industries -yritys vakuuttaa, ettei tuotteiden tarkoitus ole lietsoa väkivaltaa ketään kohtaan. Kaikki eivät kuitenkaan ole ammuttavaksi tarkoitetusta zombie-tyttöystävästä yhtä innoissaan.

– Harjoitelkaa ex-tyttöystävänne murhaamista, miehet! Se on okei, koska hän on zombie!, The Frisky -verkkosivuston toimittaja Jessica Wakeman kommentoi sarkastisesti.