Nicole Scherzinger paljasti: ”Äiti ei antanut ajella karvoituksia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajakaunotar Nicole Scherzinger tunnetaan myös formulatähti Lewis Hamiltonin tyttöystävänä ja The Pussycat Dolls -tanssiryhmän perustajana ja pomona. Nyt kuuma kaunotar on paljastanut kasvattaneensa jalkakarvojaan.

34-vuotias Nicole Scherzinger on äänestetty usein yhdeksi maailman seksikkäimmistä naisista. Nyt nainen myöntää OK!-lehdelle kasvattaneensa teini-ikäisenä jalkakarvojaan varsinaisiksi säärystimiksi.

– Tulen konservatiivisesta perheestä, eikä äitini sallinut minun ajella karvoituksiani edes ollessani teini-ikäinen. En myöskään meikannut juuri ollenkaan.

Nainen myöntää puhjenneensa niin sanotusti kukkaan vasta vanhempana. Karvajalka ei hänen mukaansa kiinnittänyt poikien huomiota, ja koulukaverit ajautuivat jopa kiusaamaan häntä nolon piirteen vuoksi.

Nyttemmin neitokainen nähdään usein upeana bikinikuvissa tai esiintymislavoilla. Havaijilaissyntyinen Nicole Scherzinger nousi julkisuuteen The Pussycat Dolls -tyttöryhmän päälaulajana. Neitokainen tekee mallintöitä ja näyttelee satunnaisesti elokuvissa. Hän voitti Dancing with the Stars -ohjelman tanssiparinsa Derek Houghin kanssa.