Uutuuslaite pujottaa kondomin silmänräpäyksessä – älä kokeile kotona

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Microsoft-yhtiön toinen perustaja Bill Gates lupasi taannoin lahjoittaa Melinda-vaimonsa kanssa 100.000 dollaria henkilölle, joka luo ensimmäisenä uudenlaisen kondomin. Hän etsi keksijää, joka loisi hyvän ehkäisyvälineen lisäämään nautintoa yhdynnöissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt The Slingshot -kanava on antanut YouTube-palvelussa oman vastauksensa tähän haasteeseen. Erilaisia aseita kehittelevä Jörg Sprave loi nimittäin kondomipyssyn, jolla suojakumin saa ammuttua miehen penikseen.

Huvittunut mies esittelee verkkovideolla keksintöään ja markkinoi sitä katsojien ohella Bill Gatesille. Hän demonstroi dildon avulla, miten kumi sujahtaa aseen laukaisusta paikoilleen. Hän kuitenkin myöntää, että keksinnössä on puutteita. Se esimerkiksi saattaa aiheuttaa kipua mieselimelle, minkä vuoksi kehitysrahat olisivatkin paikallaan.