Syömishäiriöinen popkaunotar onnistui lihomaan – tässä tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdealalla ulkonäköpaineet saattavat nykyään ajaa laulajatähtöset syömishäiriöiden ja fanaattisen laihdutuksen partaalle. Yhdysvaltalainen poppari LeAnn Rimes oli vielä jokin aika sitten varsin hoikassa kunnossa.

Taannoin silikonirinnat itselleen hankkinut vaaleahiuksinen laulajatar on nyt onnistunut lihomaan muutamia kiloja. Sairaalloinen laihuus on jo takanapäin ja tähden uusimmassa Twitter-kuvassa nähdään elämästä nauttiva terveen näköinen nainen bikiniasuineen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan Brandi Glanvillen kanssa. Salasuhteen paljastumisen jälkeen LeAnn Rimes ja Brandi Glanville ovat olleet ilmiriidoissa.