Rinnat paljaana? Beyoncen härski esiintymisasu hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Beyonce julkaisee tässä kuussa uuden Mrs. Carter -albuminsa. Parhaillaan supertähti on Mrs Carter World Tour -nimisellä maailmankiertueella, joka pysähtyi eilen Serbian Belgradissa. Siellä yleisö sai nähtävää koko rahan edestä.

Beyonce vaihtoi konserttinsa aikana ylleen lukuisia esiintymisasuja, mutta eräs niistä on nyt saanut kansainvälistä huomiota. Kullanhohtoinen minimekko näyttää nimittäin siltä, että Beyonce olisi esiintymislavalla rinnat paljaana. Todellisuudessa todentuntuiset ja anatomisesti aidot rinnat on kuitenkin kuvioitu asun päälle.

Alkuvuodesta verkossa levisi video, jossa nähdään kuinka Beyoncen esiintymisasu tuli Super Bowl -esityksessä paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.