Netflix julkaisee oman kauhusarjansa – koko kausi kerralla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin nettitelevisio Netflix lanseerasi taannoin ensimmäisen oman televisiosarjansa, kun House of Cards tuli sen asiakkaiden katseltavaksi. Valtavan suosion saanut sarja saa nyt seuraa saman palvelun omasta kauhusarjasta.

Kyseessä on Netflixin alkuperäissarja Hemlock Groven, jonka kaikki 13 jaksoa julkaistaan palvelussa kerralla perjantaina 19. huhtikuuta. Sarjan uusin ”vain aikuisille” tarkoitettu traileri julkaistiin tiistaina.

Hemlock Grove on Eli Rothin toteuttama ja Brian McGreevyn samannimiseen romaaniin perustuva murhamysteerisarja, jonka tapahtumat kietoutuvat Hemlock Groven entisen teräskaupungin asukkaiden elämän ympärille Pennsylvaniassa.

Sarjan alussa paikallisen koulun huutosakin jäsen löydetään murhattuna hylätyn terästehtaan läheltä. Murhan tutkimusten aikana paikkakunnan salaisuuksia alkaa nousta esille – paljastuu, että mikään ei ole sitä, miltä se näyttää. Sarjan tähtinä nähdään Famke Janssen, Nicole Boiven, Bill Skarsgård, Landon Liboroin, Dougray Scott, Penelope Mitchell, Freya Tingley ja Lili Taylor.