Radio Rock: Niko Saarinen saa spermapapereita postissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viidakon tähtösten oma kultapoju Niko ”BB-Niko” Saarinen nousi kuuluisuuteen Big Brother -ohjelmasta, jossa mies nähtiin parillakin eri tuotantokaudella. Mies paljasti Radio Rockin Heikelä Korporaatiossa vieraillessaan, että hänelle lähetetään kasapäin masturbointivideoita.

Realityjulkkis kertoi hiljattain Twitterissä tekevän kaikkensa, jotta saisi Justin Bieberistä oman rakkaan itselleen. Hän paljasti Radio Rockille, että vaikka hän ei ole vielä saavuttanutkaan kuuluisan teinipopparin huomiota, ovat monet muut löytäneet Nikosta oman onanointinsa ykköskohteen.

– Mulle on lähetetty videoita, jossa ihmiset runkkaa ja laukeaa televisioruudulle, kun olen taustalla juontamassa chatia. Sitten tuli papereita minne oli runkattu. Siinä luki, että ”Tässä on mun mällit” ja tuli sellainen koppurainen paperi kirjekuoressa, Niko kertasi Radio Rockin haastattelussa.

Helsinkiläinen Niko Saarinen työskentelee chatjuontajana, kirjoittaa seikkaperäistä blogiaan ja vilhatelee silloin tällöin julkkisotsikoissa. 26-vuotiaalla miehellä on kaksi koiraa, London ja Milano. Mies nähdään parhaillaan Sub-tv:llä esitettävässä Viidakon tähtöset -televisiosarjassa.